måndag 25 oktober 2010

Let's go all the way tonight, no regrets, just love.

En söndag som inte brukar se ut som söndagar brukar göra. En sådan söndag har det varit idag. Jag brukar oftast ligga i sängen och göra absolut ingenting. Oftast mindre än vad jag gör de andra dagarna och det vill inte säga lite de. Nämnde ju något igår om att jag skulle vara produktiv. Oftast brukar det vara något som jag bara säger att jag ska vara för att låta åtminstone lite bra, men idag har jag faktiskt inte bara sagt utan även gjort. Har städat nästa hela huset, de ni. (okej om ni frågar min papi så håller han nog inte riiiktigt med om detta påstående, eftersom vi har helt olika definitioner om vad man ska göra när man städar. Men det är en annan historia). Men jag har i alla fall städat mitt rum, städat båda badrummen, dammsugit hela huset, skakat alla mattor, moppat golvet och städat undan allt onödigt i köket. Jag känner mig duktig. Jag är duktig. I alla fall idag.


Imorgon ska jag upp tidigt. Jag ska på arbetsintervju. Yeah! Detta tack vara min söta mormor (tack söta mormor!) som känner folk. Min mormor är min kontakt ut i arbetslivet. Hoppas på det bästa.

Ska sedan möta upp Alexandra för att shoppa nagellack. Nagellack är något mycket viktigt. Lika viktigt som skor. Nästan. Ska köpa färg bara för att göra Alexandra glad. (Hennes största hobby är att gnälla på mig för att jag bara har svarta kläder, skor, jackor, allt). Hoppas på det bästa även här. Vad nu det bästa är inom nagellacksshopping. Vet inte om så mycket egentligen kan gå fel inom detta område. Men man vet ju liksom aldrig.

2 kommentarer: