onsdag 6 oktober 2010

Then I guess you can hang with me.

Idag var dagen, som sorgligt nog, bara händer en gång om året, min födelsedag! Jag har idag, den 5 oktober 2010, klockan 12.00 funnits på denna jord i 20 år. Inte illa det! Detta firades med att äta jordgubbar och glass till frukost och gött kött (självklart) till middag. Däremellan dracks det öl, champagne och cola. Gillar blandningen starkt! Biljett till Håkan fick jag av min söta lillebror och money money av mina kära päron! Just nu känns London inte sådär jätte långt borta! Det gillar vi väldigt väldigt mycket på FB! Har även världens finaste bukett med 20 röda rosor stående på min byrå som jag har fått av pappi! Luktar gott i hela rummet!


Imorgon ska jag och mammi ha mysdag i Ullared. Mysigt! Något som dock är mindre mysigt är att gå upp tidigt för att mamma ”vill komma iväg i tid”. Men som man säger, vill man ha mys så får man lida pin. Jaja det blir nog bra med det!

1 kommentar:

  1. waaah jordgubbar och glass till frukost?! :O och håkan biljett! inget illa firande. :D vad gjorde jag när jag fyllde år? jo åkte buss till skåne med fulla fyrtio åringar, och erika förstås. ^^

    SvaraRadera