onsdag 2 februari 2011

"I'm not home but my shoes are, so please leave them a message."

”Hejsan hoppsan lillebror”

Weioweio! Idag är det onsdag och jag är lika trött som jag alltid är på onsdagar om inte tröttare. Jag är ledig imorgon och funderar på vad jag ska hitta på. Funderar på stan. Skulle inte sitta fel med några nya nagellack. Och ett par svarta converse. Jag har drabbats av någon slags köpmani. Vill köpa saker hela tiden. Vet dock egentligen inte vad det är jag vill ha. Behöver liksom inget speciellt heller. Men jag får väl se om jag orkar ta mig upp ur sängen och åka iväg. Och sedan om jag orkar hitta något som jag vill ha.

Och jobbet går bra. Ska jobba både fredag och lördag, därav ledigheten imorgon. Tydligen får man inte jobba sex dagar i veckan utan man måste ha två dagars ledigt. Dum regel tycker jag. Jag vill ju ha pengaaaaaar! Har även fått ett vikariat på sju veckor. Woho! Är dock liiiite nervös. Det kommer bli ganska mycket att göra och man vill ju inte jobba ihjäl sig liksom. Är redan trött som det är. Men det får bli ett problem för framtiden.

Efterlyser även en vän tills på lördag. Från 06.45 – 15.30. Jag behöver sällskap på jobbet då det inte är en enda jävel på hela stället. Läskigt att gå själv då det både spökar och finns män med kniv i gångarna. Kan bjuda på lunch!

Och det va allt för denna gång. Adjö. Au revoir. Adios. Arrivederci. Auf wiedersehen. Goodbye !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar